Catering og lækker buffet til enhver anledning

Se vores spændende udvalg af buffetmenuer​

Skal du holde fest eller et andet arrangement, hvor der kommer mange gæster, og har du ikke tid eller mulighed for at stå i køkkenet og lave mad? Så tilbereder vi gerne en lækker buffet til dig.


Hos Frøken Olfert i Charlottenlund tilbyder vi ikke kun sund og velsmagende take away. Vi tilbyder også catering, hvor vi leverer buffet til fest af enhver art i f.eks. Hellerup, Gentofte og omegn. Vores buffet efterlader dig med en god oplevelse, hvor smag, kvalitet og god service er i højsædet.

Festmad ud af huset til store og små anledninger

Vores catering består af buffetretter, der kan anvendes til forskellige anledninger – store som små. Der er mulighed for at komponere kolde og varme retter med danske råvarer.


Som tilbehør har vi forskellige hjemmelavede salater, og vores personale sørger altid for, at den bestilte buffet er lækker, frisk og indbydende.


Vi har sammensat vores mad til fest, så den passer til anledningen og temaet.

Skal du f.eks. holde reception, kan du med fordel vælge vores buffet med mad til reception, og skal du holde bryllup, konfirmation eller fødselsdag, kan du vælge vores festmenu.

Klik dig derfor gerne ind på de forskellige nedenstående menuer for at læse om, hvilke retter de hver især består af, så du kan finde den bedste buffet til lige netop dit arrangement.

Kontakt os og bestil luksus catering med buffet

Ønsker du at bestille en luksus cateringmenu med buffet efter eget valg til en billig pris? Så kontakt os allerede i dag med din bestilling.

Du skal bare ringe til os på telefon +45 39 63 60 08 eller skrive til vores e-mail

 frokenolfert@hotmail.com for at bestille catering. 

Alternativt kan du også sende en besked via vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Er du i nærheden, er du naturligvis altid velkommen til at kigge forbi.

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier