Nordisk vinter buffet

Se vores buffet herunder

Hjemmelavet lakridsgravad laks med kapers og rygeostcreme

​Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

​Økologisk perlebygsalat med rødbeder, feta og spinat

* Rosastegt kalvefilet fra Himmerland med Salsa Verde

​* Citronbagt laks med hvidløgs creme 

* ​Stegt unghanebryst med svampetrøffel sauce

​Blomkålssalat med æbler, røgede mandler og soltørrede tranebær

​Olferts kartoffelsalat eller ovnbagte kartofler med rosmarin

​Grøn salat med balsamico bagte svampe og sprød croutoner

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 320,- pr. kuvert
* 3 hovedretter: kr. 345,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Nye midlertidige åbningstider

Mandag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Sociale medier