Nordisk vinter buffet

Se vores buffet herunder

Hjemmelavet lakridsgravad laks med kapers og soy mayo

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn 

Økologisk perlebygsalat med rødkål, mynte og granatæbler

* Rosastegt kalvefilet fra Himmerland med Salsa Verde 

* Citronbagt laks med hvidløgscreme 

* Stegt unghanebryst med svampetrøffelsauce

Blomkålssalat med æbler, røgede mandler og soltørrede tranebær

Olferts kartoffelsalat eller ovnbagte kartofler med rosmarin 

Sprød salat med balsamico bagte svampe, syltede rødløg og Vesterhavsost

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 330,- pr. kuvert

* 3 hovedretter: kr. 355,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier