Nordisk sommer buffet

Se vores buffet herunder

Laksetatar med citron chutney og plukket salat 

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn 

Grønne asparges, cherrytomater med citron og parmesanflager

* Langtidsstegt kalvefilet med hjemmelavet Salsa Verde 

* Citronbagt laks med dild og hvidløgscreme 

* Stegt unghanebryst med svampetrøffelsauce

Grønkålssalat med æbler, blomkål og blåbær 

Olferts kartoffelsalat eller nye kartofler vendt i pesto 

Hjemmesyltede danske rødbeder med spinat, feta og jordbær

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 320,- pr. kuvert

* 3 hovedretter: kr. 345,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier