Nordisk vinter buffet

Se vores buffet herunder

Hjemmelavet lakridsgravad laks

med kapers og rygeostcreme

Krebsehalesalat

med hvide asparges og lakserogn

Økologisk perlebygsalat

med rødbeder, feta og spinat

* Rosastegt kalvefilet fra Himmerland med Salsa Verde

* Citronbagt laks med dild med hvidløgs creme

* Stegt unghanebryst med svampetrøffel sauce

Blomkålssalat med æbler, røgede mandler

og soltørrede tranebær

Olferts kartoffelsalat eller

ovnbagte kartofler med rosmarin

Grøn salat med balsamico bagte svampe

og sprød croutoner

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 320,- pr. kuvert
* 3 hovedretter: kr. 345,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier