Nordisk buffet

Se vores buffet herunder

Hjemmelavet rødbede-gravad laks med kapers og
peberrodscreme

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

Økologisk perlebygsalat med røgede mandler
og plukkede urter

* Langtidsstegt kalvefilet
med hjemmelavet Salsa Verde

* Citronbagt laks med dild og hvidløgscreme

* Stegt unghanebryst med gulerod, selleri og timian​

Grønkålssalat med æbler, blomkål og jordbær

Olferts kartoffelsalat eller nye kartofler vendt i pesto

Grønne asparges, cherrytomater
med citron og parmesanflager

Hjemmesyltede danske rødbeder
med spinat og feta

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 320,- pr. kuvert
* 3 hovedretter: kr. 345,- pr. kuvert
Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Nye midlertigige åbningstider

Mandag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Sociale medier