Nordisk vinter buffet

Se vores buffet herunder

Hjemmelavet lakridsgravad laks

med kapers og soy mayo


Krebsehalesalat

med hvide asparges og lakserogn

Økologisk perlebygsalat

med rødkål, mynte og granatæbler

* Rosastegt kalvefilet fra Himmerland

med Salsa Verde

* Citronbagt laks med hvidløgscreme


* Stegt unghanebryst

med svampetrøffelsauce

Blomkålssalat med æbler, røgede mandler

og soltørrede tranebær

Olferts kartoffelsalat eller

ovnbagte kartofler med rosmarin

Sprød salat med balsamico bagte svampe,

syltede rødløg og Vesterhavsost

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 330,- pr. kuvert

* 3 hovedretter: kr. 355,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier