Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Hjemmelavet lakridsgravad laks med plukket salat og rygeostcreme

​Citronmarineret tuncarpaccio med kapers og babysalat

​Vitello tonnato

​Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

​Salat med prosciutto, mozzarella og langtidsbagt peberfrugt

​Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater, røgede mandler og plukkede urter

Hovedretter (1 stk)

Unghanebryst med svampetrøffelsauce

​Rosastegt kalvefilet med Salsa Verde eller rødvinssauce

​Citronbagt laks med dildcreme

​Økologisk flæskesteg med sprøde svær og brun sovs

Salater og tilbehør (3 stk)

Grønkålssalat med æbler, blomkål røget mandler og soltørrede tranebær

​Olferts kartoffelsalat

​Ovnbagte kartofler

​Bønnesalat med dansk feta og citronpesto

​Caprese salat med tomater, perlemozzarella og basilikum

​Hjertesalat med hjemmesyltede rødbeder og pærer

​Broccolisalat med sprøde æbler babyspinat og saltede mandler

​Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål og salted peanuts.

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.
​Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.

​Pris pr. kuvert: kr. 265-

Min. 10 kuverter
​Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

Nye midlertidige åbningstider

Mandag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Sociale medier