Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Hjemmelavet lakridsgravad laks med plukket salat og soy mayo

Citronmarineret tuncarpaccio med sommerfrugt og babysalat

Vitello tonnato Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

Salat med prosciutto, mozzarella og langtidsbagt peberfrugt

Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater, røgede mandler og plukkede urter

Grønne asparges med citron, parmesan og semisoltørrede tomater

Hovedretter (1 stk)

Citronbagt laks med dildcreme

Unghanebryst med svampetrøffelsauce

Rosastegt kalvefilet eller okse med Salsa Verde eller bearnaise sauce

Salater og tilbehør (3 stk)

Grønkålssalat med æbler, blomkål, røgede mandler og soltørrede tranebær

Olferts kartoffelsalat eller nye kartofler

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto

Caprese salat med tomater, perlemozzarella og basilikum

Broccolisalat med sprøde æbler, babyspinat og saltede mandler

Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål og saltede peanuts

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.
​Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.

​Pris pr. kuvert: kr. 275-

Min. 10 kuverter
​Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

Nye midlertidige åbningstider

Mandag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier