Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Lynstegt tun med sesam marinade

Hjemmelavet lakridsgravad laks

med plukket salat og soy mayo

Citronmarineret tuncarpaccio

med vinterfrugter


Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn


Salat med tomat, mozzarella

langtidsbagt peberfrugt og basilikum

Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater,

røgede mandler og plukkede urter

Hovedretter (1 stk)

Unghanebryst med svampetrøffelsauce​

Rosastegt kalvefilet med Salsa Verde eller rødvinssauce​

Citronbagt laks med dildcreme

Økologisk flæskesteg med sprøde svær og brun sovs

Salater og tilbehør (3 stk)

Asiatisk kålsalat med gulerod og ingefær

Olferts kartoffelsalat

Ovnbagte kartofler

​​

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto​

Caprese salat med tomater, mozzarella og basilikum​

Hjertesalat med hjemmesyltede rødbeder og pærer

Broccolisalat med sprøde æbler babyspinat

og saltede mandler

Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål

og salted peanuts.

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.

Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.


​Pris pr. kuvert: kr. 285-

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier