Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Hjemmelavet lakridsgravad laks med plukket salat og soy mayo 

Citronmarineret tuncarpaccio med sommerfrugt og babysalat 

Vitello tonnato Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn 

Salat med prosciutto, mozzarella og langtidsbagt peberfrugt 

Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater, røgede mandler og plukkede urter 

Grønne asparges med citron, parmesan og semisoltørrede tomater

Hovedretter (1 stk)

Citronbagt laks med dildcreme 

Unghanebryst med svampetrøffelsauce 

Rosastegt kalvefilet eller okse med Salsa Verde eller bearnaise sauce

Salater og tilbehør (3 stk)

Grønkålssalat med æbler, blomkål, røgede mandler og soltørrede tranebær 

Olferts kartoffelsalat eller nye kartofler 

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto 

Caprese salat med tomater, perlemozzarella og basilikum 

Broccolisalat med sprøde æbler, babyspinat og saltede mandler 

Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål og saltede peanuts

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.

Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.


​Pris pr. kuvert: kr. 275-

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier