Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Lynstegt tun med sesam marinade

Hjemmelavet lakridsgravad laks med plukket salat og soy mayo 

Citronmarineret tuncarpaccio med vinterfrugter 

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

Salat med tomat, mozarella langtidsbagt peberfrugt og basilikum

​Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater, røgede mandler og plukkede urter 

Hovedretter (1 stk)

Unghanebryst med svampetrøffelsauce

Rosastegt kalvefilet med Salsa Verde eller rødvinssauce

Citronbagt laks med dildcreme 

Økologisk flæskesteg med sprøde svær og brun sovs

Salater og tilbehør (3 stk)

Asiatisk kålsalat med gulerod og ingefær

Olferts kartoffelsalat

Ovnbagte kartofler

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto 

Caprese salat med tomater, mozzarella og basilikum

Hjertesalat med hjemmesyltede rødbeder og pærer 

Broccolisalat med sprøde æbler, babyspinat og saltede mandler 

Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål og saltede peanuts

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.

Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.


​Pris pr. kuvert: kr. 285-

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19

Lørdag er åbent for at forudbestille varer senest dagen inden

 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier