Byg selv buffet

Forretter (2 stk)

Hjemmelavet lakridsgravad laks

med plukket salat og rygeostcreme

Citronmarineret tuncarpaccio

med kapers og babysalat

Vitello tonnato

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

Salat med prosciutto, mozzarella

og langtidsbagt peberfrugt

Økologisk perlebygsalat med soltørrede tomater,

røgede mandler og plukkede urter

Hovedretter (1 stk)

Unghanebryst med svampetrøffelsauce

Rosastegt kalvefilet med Salsa Verde eller rødvinssauce

Citronbagt laks med dildcreme

Økologisk flæskesteg med sprøde svær og brun sovs

Salater og tilbehør (3 stk)

Grønkålssalat med æbler, blomkål røget mandler

og soltørrede tranebær

Olferts kartoffelsalat

Ovnbagte kartofler

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto

Caprese salat med tomater, perlemozzarella og basilikum

Hjertesalat med hjemmesyltede rødbeder og pærer

Broccolisalat med sprøde æbler babyspinat

og saltede mandler

Økologisk perlebygsalat med råmarineret rødkål, grønkål

og salted peanuts.

Dessert eller ost

Dessert eller ost følger.
​Spørg om udvalg og muligheder ved bestilling.

​Pris pr. kuvert: kr. 265-

Min. 10 kuverter
​Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

Bestil i butikken eller på +45 99 63 60 08

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier