Nordisk sommer buffet

Se vores buffet herunder

Laksetatar med citron chutney og plukket salat

Krebsehalesalat med hvide asparges og lakserogn

Grønne asparges, cherrytomater med citron

og parmesanflager

* Langtidsstegt kalvefilet

med hjemmelavet Salsa Verde

* Citronbagt laks med dild og hvidløgscreme

* Stegt unghanebryst med svampetrøffelsauce

Grønkålssalat med æbler,

blomkål og blåbær

Olferts kartoffelsalat

eller nye kartofler vendt i pesto

Hjemmesyltede danske rødbeder

med spinat, feta og jordbær

Dessert eller ost​

* 2 hovedretter: kr. 320,- pr. kuvert

* 3 hovedretter: kr. 345,- pr. kuvert

Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier