Nordisk buffet

Hjemmelavet rødbedegravad laks med rygeostcreme og plukket salat.

Krebsehalesalat med hvid asparges og lakserogn.

Økologisk spelt med råmarineret rødkål, plukkede urter og saltede mandler.

* Rosastegt kalvefilet fra Himmerland med salsa verde.

* Ovnristet kronhjort med tyttebærsauce.

* Citronbagt laks med hvidløgscreme.

* Honningglaseret andebryst med blommekompot.

Grønkålssalat med æbler, blomkål og karamelliserede valnødder.

Nordisk kartoffelsalat med radiser og plukkede urter.

Bønnesalat med dansk feta og citronpesto.

Hjertesalat med hjemmesyltede rødbeder og pærer.

Dessert eller ost

* 2 hovedretter: kr. 295,- pr. kuvert
* 3 hovedretter: kr. 335,- pr. kuvert
Min. 10 kuverter

Mindre end 10 personer + 15%

Alle buffeter serveres med vores brød