Hummerbisque med hummerhaler og ristet blomkål
Torskerillette, hertil lakserogn, babysalat og plukkede urter
Oksemørbrad med sauce borderlaise Serveres med pommes Anna, langtidsbagte rodfrugter og sukkerærter
Gateau marcel Hertil skovbærkompot og vaniljecreme
Pris ved 3 Retter – 360,-
Pris ved 4 Retter – 395,-
(Min 6 kuverter, samme menu til alle i selskabet)
Serveres med Italiensk brød og smør
Der skal bruges:
2 tykbundede gryder (én til suppe og én til sauce)
Skærebræt til kød
1 skarp kniv til kød
Tænd ovnen på 180°C, så den er klar til hovedret.
Suppen:
Varm op under lavt blus og omrøring (skal ikke koge). Hvis muligt varm suppetallerkener let op inden servering. Når suppen er i suppetallerken, pynt med ristet blomkål, hummerhaler og urteolie, i nævnte rækkefølge.