Menuer

Se vores menuer herunder

Vi har adskillige menuer, som er inddelt i forskellige kategorier. Klik på kategorierne for at læse yderligere.


Til frokost byder vi på et stort udvalg af friske hjemmelavede salater af årstidens frugt og grønt.


Du kan sammensætte din egen lækre frokost med tre forskellige salater og hertil en proteinkilde samt et stykke friskbagt brød.

Vores aftenmenu består af enkle og traditionelle retter, som bliver tilpasset efter sæsonens bedste råvarer.

Endvidere bliver menuerne udskiftet to gange i løbet af året, sådan at de passer til årstidens råvarer.

Aftensmad

(Retter på 500-600 gr.)

65 kr,-

Boller i Karry
Kødsovs
Bøf Bourgogne
Spansk Kalvegryde
Chili con Carne (Med hele kalve stykker)

70 kr,-

Dessert

Tiramisu: 3-4 prs. 90kr,-

Chokolademousse: 1 prs. 30 kr,-​

Frokost

Hver dag har vi til frokosten et stort udvalg af friske hjemmelavede salater af årstidens frugt og grønt!

Sammensæt din egen lækre frokostbakke med tre forskellige salater – og få dertil enten kyllingespyd, frikadelle, samosa, fiskefrikadelle eller 100 gram

krebsehalesalat samt et stykke friskbagt brød.

Alt dette for kr. 75,- pr. bakke

Middag

Hver dag har vi til frokosten et stort udvalg af friske hjemmelavede salater af årstidens frugt og grønt!

Sammensæt din egen lækre frokostbakke med tre forskellige salater – og få dertil enten kyllingespyd, frikadelle, samosa, fiskefrikadelle eller 100 gram

krebsehalesalat samt et stykke friskbagt brød.

Alt dette for kr. 75,- pr. bakke

Salat tilbud

Frit valg af vores lækre salater
3 x salater og brød 70,-
min. 10 personer

Dagens måltid

Fra mandag til fredag tilbyder vi et nyt aftensmåltid lige til at varme i ovnen
Prisen på dagens måltid varierer


(kr. 80-130 pr. person)

Middag

Hver dag har vi et varieret udvalg af lækre færdige middagsretter – lige til at varme i ovnen. Retterne er klar til afhentning i vor butik fra kl. 14.00.
Retterne varierer fra dag til dag, men man vil altid kunne finde en ret inden for hvert område: Kød, fjerkræ, fisk og pasta. Og ofte har vi også en lækker gryderet på menuen.

Alle retter (undtagen desserterne) er beregnet til 2 personer – ønskes et andet antal kan dette bestilles på telefon 39 63 60 08.​

Retterne kan være som følger:

Kød

Kalvefilet m/ grøntsager og kartofler hertil rødvinssauce eller madagascar-pebersauce
kr. 260,-

Irsk lammeculotte
kr. 200,-

Kalve ribeye
kr. 260,-

Okse ribeye
kr. 260,-

Fjerkræ

Unghane
kr. 190,-

Thaikylling

kr. 170,-

Fisk

Laks m/ ris, årstidens grøntsager og hummer-sauce
kr. 190,-

Rødspætte med laskemousse

kr. 170,-

Pasta

Lasagne
kr. 120,-

Gryderet

Dagens gryderet
kr. 190,-

Chili con carne
kr. 180,-

Dessert

Hjemmelavet chokoladekage
kr. 30,- pr.person

Fransk hindbær- eller brombærtærte
kr. 30,- pr.person

Tiramisu
kr. 30,- pr.person

Brownies

kr. 25,- pr.person

Nytårs menu​

Retterne kan være som følger:

Hummerbisque med hummerhaler og ristet blomkål
Torskerillette, hertil lakserogn, babysalat og plukkede urter

Oksemørbrad med sauce borderlaise Serveres med pommes Anna, langtidsbagte rodfrugter og sukkerærter

Gateau marcel Hertil skovbærkompot og vaniljecreme

Pris ved 3 Retter 360,-
Pris ved 4 Retter395,-
(Min 6 kuverter, samme menu til alle i selskabet)

Serveres med Italiensk brød og smør

Der skal bruges:
2 tykbundede gryder (én til suppe og én til sauce)
Skærebræt til kød
1 skarp kniv til kød

Tænd ovnen på 180°C, så den er klar til hovedret.

Suppen:
Varm op under lavt blus og omrøring (skal ikke koge). Hvis muligt varm suppetallerkener let op inden servering. Når suppen er i suppetallerken, pynt med ristet blomkål, hummerhaler og urteolie, i nævnte rækkefølge.

Torsk:
​Brug kolde tallerkener og vend retten om midt på tallerkenen og løft forsigtigt formen af. Anret salat og plukkede urter omkring torsken og pynt med lakserogn på toppen af torsk.

Hovedret:
Oksemørbrad opvarmes i ovnen 15-20 min. ved 180°C. Tag kødet ud og lad hvile i 10-15 min. under folie.10 min. efter kødet er sat i ovnen, sættes Pommes Anna og rodfrugter ind i 20 min.

Bemærk!! De anbefalede opvarmningstider er ikke absolutte og kan variere afhængig af ovntype og kuvertantal.

Varm sauce op under lavt blus og omrøring (skal ikke koge).Forslag til anretning: Pommes Anna kl. 12, rodfrugter kl. 4, kød kl. 8 og anret lidt sauce på tallerkenen. Resten af saucen kan serveres i saucekande.

Dessert:
Serveres på kold tallerken. Anret gateau marcel lidt udenfor tallerkens midte, så der er plads til bærkompot og vaniljecreme.

Godt Nytår!

åbningstider

Mandag Lukket
​Tirsdag til fredag 11 - 19
Lørdag 10 - 15

Kontrolrapport

Sociale medier